COPY OF: Selva Būve svin 15 gadu jubileju!
03/06/2019

Selva Būve svin dzimšanas dienu - 15 gadu jubileju! Kopš uzņēmuma dibināšanas 2004. gada 1. jūnijā, Selva Būve nodrošina saviem klientiem nemainīgus augstvērtīgus būvniecības pakalpojumus. Esam lepni par paveiktajiem projektiem šo daudzu gadu laikā un, ar mērķi uz izaugsmi, cītīgi strādāsim arī turpmāk!

 

COPY OF: Saldus objektā šodien nosvinēti spāru svētki!
15/11/2018

 

Mūsu objektā "Sporta skolas ēkas pārbūve par sporta halli, Jelgavas iela 6, Saldus" saskaņā ar latviešu tradīcijām uz ēkas jumta šodien tika uzkārts spāru vainags.

 

Svinīgajā pasākumā piedalījās: "Selva Būve" Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts, Saldus sporta skolas direktors Madars Roga, mediju pārstāvji un citi viesi.

 

Pasākuma laikā “Selva Būve” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis pateicās visai objekta komandai par ieguldīto darbu: “Sporta skolas ēkas pārbūve par sporta halli – kā jau rekonstrukcijā atklājās dažādi zemūdens akmeņi.Esam tos atraduši un novērsuši. Tas palielināja veicamo darbu apjomu un mazliet pabīdīja Spāru svētku svinēšanas datumu.Taču drošība un kvalitatīva objekta būvniecība ir primārais. Un mūsu pieredzējusi darbinieku komanda lieliski tiek ar to galā! Vēlu visiem veiksmīgu objekta būvniecības nobeiguma procesu!”

Pasūtītājs pateicās būvniekiem par līdz šim paveikto darbu, uzklāja gardu svētku galdu un novēlēja veiksmīgu darbu finišu!

COPY OF: Šodien svinīgā ceremonijā tika atklāta Tukuma Sporta halle
21/09/2018

Šodien, 21. septembrī, svinīgā ceremonijā tika atklāts mūsu būvētais objekts –Tukuma Sporta halle.

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans kopā ar SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētāju Rolandu Orlovski

svinīgi atklāja Sporta halli, simboliski pārgriežot lenti un atslēgas nododot Tukuma Sporta skolas direktoram Sergejam Kovaļovam.

 

Pasākumā piedalījās: SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, olimpietis un Tukuma novada Domes sporta komisijas priekšsēdētājs Modris Liepiņš, SIA “Selva Būve” Projektu vadītājs Gints Caunītis un citas projektā iesaistītās personās.

SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis savā uzrunā uzsvēra, ka “uzbūvētā sporta halle ir ļoti moderna un bija liels gandarījums piedalīties šajā interesantajā projektā. Jaunā halles ēka ir ērti savienota ar esošo skolas ēku, ir rekonstruēts stadions, izbūvēts mākslīgā seguma futbola laukums, skrejceļš, izbūvēts plašs auto stāvlaukums, un teritorijā ir veiksmīgi saglabāti skaistākie un dižākie koki. Novēlam, lai te trenējas un izaug jaunie Latvijas olimpiskie čempioni!”

LIELS PALDIES VISAI MŪSU PROJEKTA KOMANDAI PAR IEGULDĪTO DARBU!

COPY OF: Selva Būve darbinieku ekskursijā uz Tukuma objektu
14/09/2018

Šodien bijām nelielā ekskursijā uz mūsu objektu - Tukuma 3. pamatskolas sporta zāle un stadions,

lai apskatītu mūsu komandas paveikto.

Īpašs paldies kolēģim Raivim Stalažam par ekskursiju un interesantiem stāstiem par objekta tapšanas gaitu!

 

 

COPY OF: Ekspluatācijā nodots vēl viens objekts - Tenisa centrs “Lielupe” (pārbūves 1.kārtā)
04/09/2018

Šodien ekspluatācijā nodots objekts -Tenisa centrs “Lielupe” (pārbūves 1.kārtā) Oskara Kalpaka prospektā 16, Jūrmalā.

Tā ietvaros tika izbūvēti 8 tenisa laukumi, viens cietais tenisa laukums, saimniecības infrastruktūra, veikta teritorijas labiekārtošana, izbūvēta autostāvvieta un inženierkomunikācijas.

Pateicamies mūsu būvobjekta komandai par ieguldīto darbu!

Tenisa centru “Lielupe” vasaras laikā katru dienu izmanto ap 200 tenisa spēlētāju. Pēc pilnas pārbūves tenisa centra “Lielupe” mērķis ir spēt uzņemt 400 – 500 spēlētājus dienā un nodrošināt līdz 55 starptautisku turnīru norisi gadā.

Vēlam veiksmi Latvijas tenisa sportistiem un attīstību Tenisa centram “Lielupe”!

COPY OF: Ekspluatācijā nodots Tukuma 3. pamatskolas sporta zāle un stadions
30/08/2018

Ar lepnumu paziņojam -ekspluatācijā ir nodots SELVA BŪVE objekts: Tukuma 3. pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecība, Lielā iela 18, Tukumā.

Projekta gaitā uzbūvēta jauna sporta halle, rekonstruēts stadions, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu. Ir labiekārtota teritorija pie jaunās ēkas. Objekts nodots pirms mācību gada sākumā, bērni un jaunieši varēs pilnvērtīgi izmantot to, uzsākot jauno mācību gadu.

Izsakām pateicību visai mūsu objekta komandai par ieguldīto darbu!

COPY OF: Latvijas valsts mežu klientu centrs Dundagā atzīts par dabai draudzīgāko Eiropā!
12/07/2018

Šodien saņemta fantastiska ziņa – Latvijas valsts mežu klientu centrs Dundagā, kuru būvēja SELVA BŪVE, atzīts par dabai draudzīgāko Eiropā!

Eiropas Arhitektu padome LVM Ziemeļkurzemes klientu centru ir iekļāvusi prestižā pārskatā kā vienu no divdesmit energoefektīvas, pārdomātas arhitektūras piemēriem, kas apvieno modernu dizainu, dabas materiālu izmantošanu, zemu enerģijas patēriņu, tajā pašā laikā nodrošinot komfortablu vidi apmeklētājiem un darbiniekiem. Lasi vairāk: https://www.ace-cae.eu/activities/publications/

 

 

"MĀRTIŅMUIŽA", MĀRUPES NOVADS, LV-2167, ТЕЛЕФОН: +371 67 815 427